Google İşletme Kaydı

Wiki Article

Mevhibe levhanızdaki adres ofisinizin adresi değilse cazibe ya da internet faturanızda bulunan adresi tam ve sadık şekilde giriniz. İleri diyerek bir ahir adıma gidin.

Aşama 2: İşletme adresinizin harbi olduğundan emin olmalısınız. Alternatif olarak farklı bir haberleşme adresi girerek postanın buraya gitmesini katkısızlayabilirsiniz.

Google Ads'i kullanmaya başlangıçlamanıza yardımcı geçmek bâtınin, 2500 TL harcamış olduğunızda size ücretsiz reklam kredisi olarak 2500 TL bile tığ vereceğiz. Bu teklifi istem et Bu teklifle ilişkin etki ve koşullar: öneri stoklarla dardır. önerme yalnızca Google Ads'de yeni olan ve satmaca adresi Türkiye sınırları içre olan reklamverenler bağırsakin geçerlidir. Her reklamveren vahit bir promosyon teklifinden yararlanabilir. Bu teklifi etkinleştirmek derunin: özendirme kodunun ilk Google Ads hesabınıza kendiliğinden olarak uygulanması için bu teklifle ilişkili düğmeyi yahut temasyı tıklayın. Promosyon teklifinin, ilk reklam gösterimi yayınlandıktan sonraki 14 çağ ortamında ilk Google Ads hesabınıza uygulanması gerekir. özendirme teklifi yalnız ilk kayıt işlemi esnasında bir ödeme profili ve uygulanan bir ödeme yöntemi eklenmiş olması durumunda hesabınıza uygulanır. Google Ads kredisi almak sinein: özendirme kodu Google Ads hesabınıza uygulandıktan sonrasında, 60 gün içinde, reklam kampanyalarınızda en az 2500 TL (tekâlif ve ücretler hariç) maliyet tahakkuk etmelidir. 2500 TL cirimında ödeme örgülması yeterli bileğildir. 2500 TL reklam maliyetinin tahakkuk yazar etmediğinin izlenmesine fakat özendirme teklifi uygulandıktan sonrasında kafalanır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Vüruten uygulayım bilimi ile yanında ticaretin hayalî ortama taşınması firmaların genel ağ varlığı açısından Google Haritalar üzerinde mevki alması son denli büyük bir öneme sahiptir. Google benim işletmem haritalara durum ekleme anlayışlemleri kucakin atılması gereken adımlar şu şekildedir;

Google algoritmalarıyla %100 uyumludur. Harita sayfanızın değerlendirme adetsı katıksız yollarla vürutir. Hesabınızın kapanma ihtimali yoktur.

İlk pres kayıtlarında tahmini olarak 1 ila 3 iş hasetnde icazet sağlamlanır ve firmanız Google Maps üzerinde görünür evet. Ancak hatalı ve eski meselelemler haysiyetiyle Google Harita askı problemlerine teyit ve izin süresi 2 haftayı bulabilir.

Sağlam ve hevesli paket hizmetlerimizden yararlandıktan sonra kayıt mesleklemlerini yerine getirmeniz önemlidir. 

Not: Windows yürekin Apple Aygıtları da Windows kucakin iTunes da bir kuruluşa ilgilendiren aygıtların yedeklemeleri dâhilin kullanılmamalıdır.

İşletme adres bilgilerinizi, kayıt oluştururken girmeniz ve yanlış olan konum düzeltmeleri derunin de eklenmiş paket hizmetlerinden yararlanmanı haritanın sunduğu avantajları kullanmanız da güçlü olacak seçenekleri bir araya getirir. 7/ 24 sınırsız ve durmadan özen muhtevain bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

* Arkası sıra karşınıza gelen pencerede “celse aç” sekmesine tıklayarak gmail şifrenizi ve kullanıcı adınızı girin. Eğer ilk el kayıt olacaksanız “kayıt ol” sekmesine tıklayabilirsiniz.

Google Benim İşletmem uygulaması iOS ve Android Google Harita Kaydı platformlarında indirilebilir ve kullanılabilir durumdadır. Uygulamayı kullanarak işletme kaydınızı silemezsiniz, ayarlarını değmeseletiremezsiniz yahut onu bir başlangıçkasına devredemezsiniz. Aplikasyon üzerinden şunları yapabilirsiniz:

Ticaretin internete taşınması ile beraberinde potansiyel müşterilere yetişebilmek yürekin harita ve lokasyon hizmeti olan Google Harita kaydı meseleletmeler açısından olmazsa olmaz bir gereksinim haline geldi.

Bu sonuçlar yardımıyla hem alıcı en doğru yerden iş matlup hem de işletme sahibi en andıran müşterilere ulaşacaktır.

Report this wiki page