Google Harita

Wiki Article

pc den baktığımda bulabiliyorum fakat ıphone harita üzerinde bulamıdeğerlendirme bunun süresince yapmam müstelzim bir şey varmı ?

Harita kaydınızı siz yapabileceğiniz kabilinden bilcümle ayarlarının harbi olması ve henüz ziyade verim yutmak isterseniz ajanslara da yaptırabilirsiniz. Harita kaydı hareket etmek yürekin müstelzim tüm teamüllemleri etap kadem anlatacağım.

Eğer daha önceden eklenmiş bir işletme ile eşleşirse size böyle bir sual soracaktır. Önerilen pres sizin ise ya deyin. Değilse yeni bir pres eklemek karınin devam edin.

Google Harita üzerinde medarımaişetletmenizin kaydını kurmak bağırsakin kötüdaki adımları izleyebilirsiniz:

Google Haritalar üzerinden maslahatletmeniz temelkaları tarafından doğrulanmış ise adalet talebinde bulunmanız gereklidir. Google sistemine doğrulama midein çoğunlukla; elektronik posta, telefon ve Search Console üzerinden yahut video ile doğrulama gestaltlır.

Bu bakımdan TPK şirket bünyesinde mevcut hevesli takımlar, bütün bir şekilde kaydınızı gerçekleştirir. Sizin izafe etmek istediğiniz site link olarak belirtildiği için, arama neticelerinizın da daha eksiksiz olmasına yardım edilir.

Burada kullanacağınız fotoğrafğrafların 720 piksel genişliğinde ve 720 piksel yüksekliğinde olması gerekmektedir. ışıkğrafların JPG veya PNG olmasına uyanıklık etmelisiniz. Kaç kılık eklemeniz icap ettiğini bilmiyorsanız kötüdaki önerileri kovuşturma edebilirsiniz.

İletişim bilgilerinizi girerek, firmanız ile alakalı detayları da kayıt esnasında yazmanız gerekmektedir. 

Dağıtım modelinize sargılı olarak aygıtları yedeklemeye ve geçmiş yüklemeye farklı yaklaşımlar kabil. üste, kullanıcılar kendi Google Harita Kaydı şahsi Apple kimliklerini, kasılmaunuzun Yönetilen Apple Kimliğini ya da Kullanıcı Kaydı durumunda her ikisini bile kullanıyor olur.

Fenerya düzenınma nedeni konusunda Google temsilcileri ile yapmış olduğum yazışmalarda kâh net cevaplar allıkıyor olsam da çoğunlukla sorunun net cevabını bulamamaktayım.

Google Benim İşletmem kaydına aynı zamanda videoteyp ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz videoların özellikleri şu şekilde olmalıdır:

Google Benim İşletmem uygulaması iOS ve Android platformlarında indirilebilir ve kullanılabilir durumdadır. Uygulamayı kullanarak pres kaydınızı silemezsiniz, ayarlarını değhizmettiremezsiniz yahut onu bir kellekasına devredemezsiniz. Kılgı üzerinden şunları yapabilirsiniz:

Kadem 2: Adisyon oluşturduktan sonrasında business.google.com adresine giderek “Hemen Mirlayın” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Fiziksel adresinizin bulunmadığı yerlere uydurma kayıtlar eklemeniz halinde hesabınızın fenerya hileınabileceğini de unutmamalkaloriız.

Report this wiki page